Panna cotta med kokos og het mango
Panna cotta med kokos og het mango Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t 30min

Panna cotta med kokos og het mango

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t 30min

Panna cotta med kokos og het mango

Med mild kokossmak og skarp mango med chili er dette en nydelig dessert. Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.5 (1 stemmer)
En helt nydelig dessert med en delikat, mild kokossmak og spennende, skarp mango med chili.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1boks(er)
Kokosmelk(krem)
1stk
2stk
Gelatin(plater)
1stk
0.25stk
1ss
Mynte(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp kokoskrem, sukker og kokosmasse og smak til med limesaft. 

  2. Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann til de er myke. Klem ut vannet og rør platene inn i den varme kokosmelka. Pass på at melka ikke koker etter at gelatinen er tilsatt. 

  3. Fyll blandingen i former og sett i kjøleskap i 2 timer. 

  4. Del opp mango i biter og mariner dem i litt hakket chili, peppermynte og limesaft. Serveres til kokospuddingen. Pynt med noen tynne skiver kokos og peppermynteblader. Her kan du også bruke ananas istedenfor mango.

Med mild kokossmak og skarp mango med chili er dette en nydelig dessert. Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN