Pannacotta med kesam
Pannacotta med kesam Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min

Pannacotta med kesam

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min

Pannacotta med kesam

SØT OG GOD: Denne desserten passer perfekt etter middagen.

Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.7 (2 stemmer)
Er du en av de som får lyst på noe søtt etter middagen, prøv denne Pannacottaen som er basert på melk fremfor kremfløte.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Gelatin(plater)
1.5dl
3dl
Kesam(vanilje)

Bærblanding

15stk
Bjørnebær(fire til hver)
8stk
Jordbær(to til hver)
20stk
Bringebær(fem til hver)
80g
Blåbær(20 gram til hver)
80g
Rabarbra(20 gram til hver)
15blad
Sitronmelisse(friske, fire til hver)

SLIK GJØR DU

  1. Bløt gelantinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter.

  2. Kok melk og sukker uten lokk i 3 - 4 minutter.

  3. Klem vannet godt av gelantinplatene. Smelt gelantinen i den kokende melken. Avkjøl melken til romtemperatur.

  4. Fjern eventuell snerk og rør inn vaniljekesam. Fordel blandingen i små porsjonsformer og sett dem kaldt så pannacottaen stivner.

  5. Hvelv ut pannacottaen på en tallerken og server med bær. Pynt med frisk sitronmelisse.

SØT OG GOD: Denne desserten passer perfekt etter middagen.

Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN