Pasjonert pavlova
Pasjonert pavlova Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
2t 30min

Pasjonert pavlova

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
2t 30min

Pasjonert pavlova

PASJONERT: Ballett og lidenskap hører sammen. Den russiske danseren Anna Pavlova ville sannsynligvis satt stor pris på kontrasten mellom søt marengs og syrlig pasjonsfrukt.

Foto: Matprat / Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Ballett og lidenskap hører sammen. Den russiske danseren Anna Pavlova ville sannsynligvis satt stor pris på kontrasten mellom søt marengs og syrlig pasjonsfrukt.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

150g
Jordbær(I biter)
0.5stk
Mango(I biter)

SLIK GJØR DU

  1. Stivpisk eggehvitene. Bland bakepulver og sukker, og fortsett å piske mens sukkeret tilsettes litt etter litt. Fortsett å piske til eggehvitene danner stive topper.

  2. Stek kakene midt i ovnen ved 150 ºC i 10 minutter. Senk deretter temperaturen til 100 ºC og stek videre i cirka 2 timer til.

  3. Stivpisk fløten og bland den forsiktig med lemon curd slik at den danner gule striper i kremen.

  4. Legg den flate marengsbunnen på et fat og legg halvparten av kremen på. Legg på litt jordbær i biter.

  5. Plasser den høye toppen oppå og fordel resten av kremen over. Dryss jordbær, mangobiter og pasjonsfrukt over og server med en gang.

PASJONERT: Ballett og lidenskap hører sammen. Den russiske danseren Anna Pavlova ville sannsynligvis satt stor pris på kontrasten mellom søt marengs og syrlig pasjonsfrukt.

Foto: Matprat / Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN