nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 20min
Påskegryte
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 20min
Påskegryte
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.3 (23 stemmer)
Fårikålkjøttet kan gjerne brukes til andre retter enn nasjonalretten. Prøv denne gode gryta med tomater og oliven, som er perfekt påskemat.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Stek kjøttet i olje til det blir pent brunt. Hakk løk og hvitløk og la den steke med i noen minutter.
Ha i tomater, vann, salt, pepper og timian og la dette trekke på svak varme i ca. 60 minutter eller til kjøttet begynner
å løsne fra bena.Dryss over kapers, finhakket rød-løk, oliven og mynte.
Server gjerne lammegryta med flatbrød, gode mandel-poteter og rømme.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.3 (23 stemmer)