Pastagrateng med skinke og erter
Pastagrateng med skinke og erter Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Pastagrateng med skinke og erter

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Pastagrateng med skinke og erter

Pastagrateng med skinke og erter Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

En supergod middag!    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. Smør en ildfast form med halv­parten av smøret.


  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett erter når det står igjen 1 minutt av koketiden. Hell av koke­vannet.


  3. Skjær skinken i strimler. Skrell og skjær løk i tynne ringer. Stek løken i resten av smøret og tilsett skinken mot slutten.


  4. Pisk sammen egg, melk og oregano. Krydre med salt og pepper.


  5. Legg pasta i formen sammen med løk og skinke. Hell eggeblandingen i formen og topp med revet ost.


  6. Gratiner i ovnen i ca. 30 minutter.


  7. Lag en salat ved å dele tomat og løk i skiver. Bland sammen olje og eddik, og smak til med salt og pepper.
    Server retten i formen.

Pastagrateng med skinke og erter Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN