Pavlovarull med granateple
Pavlovarull med granateple Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
35min

Pavlovarull med granateple

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
35min

Pavlovarull med granateple

Lag en langpannepavlova! Pavlovarull fylt med granateplekjerner og krem. Luftig og fristende dessert. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.3 (11 stemmer)
Prøv en langpannepavlova! Luftig og fristende er denne marengsrullen som er fylt med krem og granatepler. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Kle en langpanne, ca. 30 x 40 cm, med bakepapir.

  2. Pisk eggehviter og eddik stivt i en tørr bolle. Pisk i sukker, litt om gangen og ta vare på ca. 1 ss som du blander med maisenna. Pisk så inn maisennaen og fortsett å piske til marengsen er stiv og blank.

  3. Fordel marengsen jevnt ut på papiret. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter eller til hviten begynner å få litt farge.

  4. Ta ut marengsen. Hvelv den ut på lett sukret bakepapir. Dra forsiktig av papiret. Avkjøl bunnen.

  5. Pisk fløten stiv og fordel det meste over den kalde marengsbunnen. Pirk ut granateplekjerner og strø over kremen. Rull sammen fra langsiden. Legg kaken på fat eller fjøl.

  6. Pynt med resten av kremen på toppen og strø på granateple­- kjerner.

Lag en langpannepavlova! Pavlovarull fylt med granateplekjerner og krem. Luftig og fristende dessert. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.3 (11 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN