Pepperbiff
Pepperbiff  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Pepperbiff

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Pepperbiff

SMAKSOPPLEVELSE: En god og saftig pepperbiff 

 

 

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

2.7 (70 stemmer)
En god og saftig pepperbiff kan være en fantastisk smaksopplevelse. Arne Brimi har tre gode tips til hvordan du får pepperbiffen perfekt.For å få masse deilig peppersmak på biffene vender Brimi kjøttstykkene inn i brent og knust pepper før steking.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g
Biffkjøtt av storfe(180 – 200 g pr. porsjon)
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Brun biffene pent og rolig på begge sider i godt smør på middels varme. Smøret skal ikke bli brent, det skal være skummende og gult mens du steker. Legg biffstykkene over på et stekebrett, og la dem hvile 5-6 minutter. 

  2. Sett stekeovnen på 220 grader og stek biffene til de begynner å svulme. Ta ut brettet og la biffene stå og hvile. De kan godt stå en stund i romtemperatur, mens du for eksempel lager ferdig sausen. 

  3. Rett før servering setter du biffene inn igjen i stekeovnen på 220 grader og varmer dem i 4 minutter. 

SMAKSOPPLEVELSE: En god og saftig pepperbiff 

 

 

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

2.7 (70 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN