Pesto til nykokt pasta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pesto til nykokt pasta

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pesto til nykokt pasta

Hjemmelaget pesto av pinjekjerner, basilikum, hvitløk, olivenolje og grovrevet parmesan. Server til nykokt pasta. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (9 stemmer)
Den beste pestoen lager du selv og den smaker best nylaget. I stedet for basilikum, kan du lage en deilig pesto med persille.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pasta

4klype(r)
Parmesan(revet, til servering)
4ss
Pinjekjerner(ristede, til servering)

Pesto

1stk
Basilikum(en potte)
50g
Parmesan(grovrevet)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene i en food prosessor med kniv og kjør til alt er knust. Spe med olje til en passe tykk pesto.
    Smak til med salt og pepper.

  2. Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne godt av. Bland varm spagetti med pesto og server med nyrevet parmesan og strø over ristede pinjekjerner.

Hjemmelaget pesto av pinjekjerner, basilikum, hvitløk, olivenolje og grovrevet parmesan. Server til nykokt pasta. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN