«Pigekyser»
«Pigekyser» Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t 40min

«Pigekyser»

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t 40min

«Pigekyser»

Glutenfrie pigekyse Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

I amtmanninnens kokebok heter det «Pigekyser». Dette skyldes kanskje at de minner om en kyse, som unge jenter brukte. Som dessert ble disse servert to og to, med pisket krem imellom.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. 1. Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Pisk til stiv marengs. Sett kakene med skje eller sprøytepose på bakepapir på stekeplate.


    2. Stek dem midt i ovnen ved 100° i ca. 1 ½ time.


    3. Avkjøl på rist og oppbevar «pigekysene» i tett boks.

Glutenfrie pigekyse Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN