Pinnekjøtt i tomatsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pinnekjøtt i tomatsaus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pinnekjøtt i tomatsaus

Dersom du har rester fra pinnekjøttet, kan det serveres i tomatsaus. Det er utrolig godt! Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.8 (16 stemmer)
Rester av pinnekjøttet kan du servere på denne måten.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1kg
Pinnekjøtt(rester av kokt pinnekjøtt)

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk løk og hvitløk og fres det i olivenolje i et par minutter.

    Tilsett tomater og olje og la det småkoke i 3–4 minutter. Smak til med sukker.

    Legg pinnekjøttet i sausen og la det småkoke i 15–20 minutter. Server med frisk timian eller oregano.

Dersom du har rester fra pinnekjøttet, kan det serveres i tomatsaus. Det er utrolig godt! Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.8 (16 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN