Pinnekjøtt og oransje terninger Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pinnekjøtt og oransje terninger

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pinnekjøtt og oransje terninger

Rester av pinnekjøtt med kålrabiterninger Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Pinnekjøtt og oransje terninger

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1bunt
Pinnekjøtt(rester)
1ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Prøv med et glass rødvin.

  2. Rens og skjær kålrabien i små terninger. Stek dem gylne i smør. Varm opp pinnekjøttet (i vann eller stekepanne). Server kålrabiterningene sammen med pinnekjøttet på en liten tallerken.

Rester av pinnekjøtt med kålrabiterninger Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN