Pita med kinesisk kjøttdeigrøre Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Pita med kinesisk kjøttdeigrøre

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Pita med kinesisk kjøttdeigrøre

Pita med kinesisk kjøttdeigrøre Foto: Synøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

4.2 (7 stemmer)
Dette er en utradisjonell kjøtt­deigrett med ­kinesiske smaker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

1stk
Hvitløk(båt)
300g
Hodekål (hvitkål)(finstrimlet)
1stk
Paprika(grønn, i strimler)
1pakke(r)
400g
Kjøttdeig(evt. karbonadedeig)
1dl

SLIK GJØR DU

  1. Skrell løk og hvitløk, skjær i tynne skiver. Strimle hodekålen, og del sopp i skiver. Rens paprika, og del i strimler.


  2. Varm pitabrød etter anvisning på pakken.


  3. Stek grønnsaker i ½ ss olje i omganger i en stekepanne. Legg dem til siden.


  4. Stek kjøttdeig i ½ ss olje. Smuldre i buljongterning mot slutten. Krydre med salt og pepper. Vend grønn­sakene med kjøttdeigen. Rør i kinesisk soya og vann, og la det bli varmt.


  5. Del og fyll pitabrødene med kjøttrøren, og server med søt chilisaus.

Pita med kinesisk kjøttdeigrøre Foto: Synøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

4.2 (7 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN