Pizza med løk og tomat
Pizza med løk og tomat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Pizza med løk og tomat

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Pizza med løk og tomat

Spennende pizza med kesam som saus i stedet for tomatsaus. Fyll pizzaen med stekt løk, hvitløk, revet ost, cherrytomater, oliven og friske urter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.3 (6 stemmer)
Denne pizzaen er laget med kesam som saus, så her er det ingen tomatsaus. Oregano er det vanligste pizzakrydderet, men timian er også godt på pizza. Bruk en ferdig pizzadeig eller lag din egen; Pizza grunndeig.   

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

4stk
2ts
2dl
Kesam(mager)
1boks(er)
0.5dl
Timian(fersk, hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Trill ut ferdig pizzadeig og legg på stekeplate med bakepapir eller lag pizzadeig etter oppskriften som beskrevet.

  2. Skjær løk i skiver. Surr løken i smør i noen minutter til den blir myk og blank. Krydre med salt og pepper.

  3. Skjær tomatene i skiver. Bruker du småtomater, deles de i to. Finhakk hvitløken og bland med kesam.

  4. Fordel kesam på pizzabunnen. Dryss på den revne osten. Legg på løk, tomatskiver, oliven og timian. Stek pizzaen midt i ovnen på 250° i cirka 15 minutter.

Spennende pizza med kesam som saus i stedet for tomatsaus. Fyll pizzaen med stekt løk, hvitløk, revet ost, cherrytomater, oliven og friske urter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.3 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN