Pølselapskaus med polkabeter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Pølselapskaus med polkabeter

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Pølselapskaus med polkabeter

Pølselapskaus med potet, kålrot, gulrot, sellerirot, purre og polkabete. En sunn, enkel og smakfull høstmiddag! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (15 stemmer)
Polkabeter er en type rotgrønnsak med mønster som polkadrops – derav navnet. Den passer veldig godt i en lapskaus og setter fin smak sammen me dde andre grønnsakene. Polkabete er en betevariant som smaker litt mildere enn rødbete.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6stk
3stk
1stk
Sellerirot(liten, bruk ønsket mengde)
1stk
Purreløk(liten)
0.5l
2stk
Kjøttbuljong(evt. grønnsakbuljong)
3stk
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og skjær alle grønnsaker og poteter i små biter. Legg dem i en kjele med vann og buljongterning og kok til de er knapt møre.

  2. Fjern skinnet av pølsene og del i biter. Legg pølsebitene i lapskausen og varm opp.

  3. Smak til med salt og pepper.

  4. Server lapskaus med flatbrød og gjerne rørte tyttebær.

Pølselapskaus med potet, kålrot, gulrot, sellerirot, purre og polkabete. En sunn, enkel og smakfull høstmiddag! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (15 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN