Posteimousse
Posteimousse  Oppskrift
nivå
Lett
totalt
15min

Posteimousse

nivå
Lett
totalt
15min

Posteimousse

Posteimousse av leverpostei med sykteagurk og creme fraiche er fin fingermat til juletapasen Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)
Denne er rask å lage og passer godt på tapasbordet. Legg moussen på brødene like før servering.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
Svinelever(leverpostei )
1dl
Sylteagurk(finhakket)
1klype(r)
10stk
Sylteagurk(til pynt)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær posteien i mindre biter og miks den med crème fraîche.

  2. Finhakk agurken og bland med posteien. Krydre med nykvernet pepper. Sett posteien kaldt til oppbevaring.

  3. Fordel moussen på små knekke- brød. Skjær agurk i skiver på langs og legg på som pynt. Server.

Posteimousse av leverpostei med sykteagurk og creme fraiche er fin fingermat til juletapasen Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN