Potetpuré og middagspølser Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Potetpuré og middagspølser

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Potetpuré og middagspølser

Litt hverdagsluksus med potetpuré med ost og fløte er kjempegodt til middagspølsene Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (3 stemmer)
Det er viktig å lage pureen raskt etter at potetene er kokt, ellers kan den lett bli klumpete.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok skrelte poteter i lett­saltet vann til de er møre. Damp dem tørre og mos dem, gjerne gjennom sikt.

  2. Pisk inn smør og fløte, rør inn ost og smak til med salt og pepper. Server gjerne med klippet gressløk over.

  3. Stek eller kok pølser, enten middagspølser eller andre typer pølser etter smak og behag.

  4. Server potetpureen nylaget. En salat og god sennep og ketchup hører med.

Litt hverdagsluksus med potetpuré med ost og fløte er kjempegodt til middagspølsene Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN