«Pulled chicken»
«Pulled chicken» Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 30min

«Pulled chicken»

nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 30min

«Pulled chicken»

Ingrediensene godgjør seg sammen i formen! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

2.9 (5 stemmer)
BBQ-saus gir kyllingen litt ekstra piff.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Saus

2stk
Lime(saft og skall)
0.5ss
0.5ss
Ingefær(malt)
0.5ts
2dl
BBQ-saus(med røyksmak)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200˚.

  2. Skrell og riv hvitløken. Finhakk chili med frøene. Riv limeskallet og press ut saften. Bland det med krydder og barebecuesaus.

  3. Hell sausen i en ildfast form og legg i kyllingen. Dekk formene ­med aluminiumsfolie. Stek i ovnen i ca. 1 time.

  4. Når kjøttet er ferdig så dra det fra hverandre ved hjelp av en gaffel. ­Server med sausen og tilbehør som brød, avokado og mango. Tynne skiver rødløk og rucola er også godt til.

Ingrediensene godgjør seg sammen i formen! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

2.9 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN