nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Pytt i panne med fiskepudding
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Pytt i panne med fiskepudding
Nesten som en wokrett, men med mild smak.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2ss
Solsikkeolje(til steking)
2ss
Smør(til steking)
500g
Fiskeboller(evt. fiskepudding i terninger)
3stk
Potet(kokte i terninger)
1stk
Løk(hakket)
1fedd
Hvitløk(hakket)
1stk
Paprika(rød, renset i små terninger)
1stk
Søtpotet(i små terninger)
1bunt
Vårløk(i tynne ringer)
1ts
0.5ts
1ss
Bladpersille(hakket)
SLIK GJØR DU
Brun fiskepuddingen i en blanding av olje og smør. Ta den opp.
Brun potetterningene, ta dem opp.
Stek løk, hvitløk, paprika, søtpotet og vårløk til grønnsakene er så vidt møre. Dryss på salt og pepper.
Bland inn fiskepudding og poteter og dryss persille over.
Server pytt i panne med brød til, eventuelt også med et speilegg på toppen av hver porsjon.