Pytt i panne med fiskepudding Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pytt i panne med fiskepudding

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pytt i panne med fiskepudding

Pytt i panne med fiskepudding, potet, løk, hvitløk, paprika, søtpotet, vårløk og hakket persille. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

3.2 (41 stemmer)
Nesten som en wokrett, men med mild smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2ss
Solsikkeolje(til steking)
2ss
Smør(til steking)
500g
Fiskeboller(evt. fiskepudding i terninger)
3stk
Potet(kokte i terninger)
1stk
Løk(hakket)
1fedd
Hvitløk(hakket)
1stk
Paprika(rød, renset i små terninger)
1stk
Søtpotet(i små terninger)
1bunt
Vårløk(i tynne ringer)
1ts
1ss
Bladpersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Brun fiskepuddingen i en blanding av olje og smør. Ta den opp.

  2. Brun potetterningene, ta dem opp.

  3. Stek løk, hvitløk, paprika, søtpotet og vårløk til grønnsakene er så vidt møre. Dryss på salt og pepper.

  4. Bland inn fiskepudding og poteter og dryss persille over.

  5. Server pytt i panne med brød til, eventuelt også med et speilegg på toppen av hver porsjon.

Pytt i panne med fiskepudding, potet, løk, hvitløk, paprika, søtpotet, vårløk og hakket persille. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

3.2 (41 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN