Rakfisktartar på rugbrød
Rakfisktartar på rugbrød Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Rakfisktartar på rugbrød

nivå
Lett
totalt
10min

Rakfisktartar på rugbrød

Rakfisktartar på rugbrød med eggegule, løk og rømme. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.9 (8 stemmer)
Start måltiden med deilig rakfisk tartar servert på ferskt rugbrød.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
Rakfisk(filet)
2ss
Purreløk(hakket)
2ss
Rødløk(hakket)
4skiver
1stk
Egg(kokt)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær rakfisken i små terninger og bland det sammen med hakket purre og rødløk.

  2. Skjær rugbrødet i trekanter og legg tartaren, formet som små egg ved hjelp av 2 spiseskjeer, oppå brødet.

  3. Pynt med litt rømme og litt eggegule.

Rakfisktartar på rugbrød med eggegule, løk og rømme. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.9 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN