Ramsløkpesto
Ramsløkpesto Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Ramsløkpesto

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Ramsløkpesto

PESTO: Bladene smaker hvitløk og egner seg godt i pesto. Den viltvoksenede ramsløkurten blir stadig mer populær i matlagingen.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (135 stemmer)
Lag en god ramsløkpesto til sommermaten! Dagbladets kokk, Karla Siverts, bruker ramsløkpesto med fisk, som krydder i lammekjøttboller eller hun pensler på kylling. Gjør du sankejobben selv, er retten nesten gratis.
70g
Mandler(lett ristet)
2dl
Olivenolje(eller annen nøytral olje)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kjør alt sammen til en grov pure i en blender eller med stavmikser. Tilsett litt mer olje om det ikke vil gå rundt, eller dersom du ønsker en mer flytende konsistens.
  2. Smak til med salt og nykvernet svart pepper.

PESTO: Bladene smaker hvitløk og egner seg godt i pesto. Den viltvoksenede ramsløkurten blir stadig mer populær i matlagingen.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (135 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN