Ripschutney Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Ripschutney

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Ripschutney

En deilig ripschutney er perfekt tilbehør til kylling og svinekjøtt. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3.2 (40 stemmer)
Ris egner seg godt til chutney med en utpreget og syrlig smak. En ripschutney er deilig tilbehør til kylling og svinekjøtt. Passer også til asiatisk mat. Kok chutneyen på svak varme, for da kan du bruke lite væske. Chutneyen kan du også servere til ost og kjeks.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Knus krydder i en morter. Kok opp rips, krydder, rødvinseddik og la det koke i cirka 20 minutter under lokk.

  2. Tilsett brunt sukker og kok forsiktig opp. Pass på at det ikke brenner. Ta ut kanelstangen.

  3. Ha chutneyen på rene varme glass og lukk med tett lokk.

En deilig ripschutney er perfekt tilbehør til kylling og svinekjøtt. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3.2 (40 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN