Ripsruter
Ripsruter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Ripsruter

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Ripsruter

Friske ripsruter med topping av kremost, crème fraîche, melis, sitron og rips. Lekker, saftig og smakfull kake. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Med kransekakemasse blir kaken som lekre konfektbiter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Riv kransemassen grovt. Rør smør og kransekakemasse sammen til en porøs masse. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland i maisenna, vaniljesukker og bakepulver. Rør blandingen i deigen.

  2. Kle en langpanne, 30 x 40 cm. med bakepapir. Fordel deigen ut i langpannen og stek ved 200° på nederste rille i ovnen i 20–30 minutter. Kjenn med en kakenål om kaken er tørr inni. Avkjøl kaken på rist.

  3. Bland kremost og crème fraîche. Riv sitronskallet. Rør skall og melis i ostekremen. Smør kremen over kaken. Rens bærene og fordel dem oppå kaken. Skjær kaken i biter, pynt med grønne blader og server.

Friske ripsruter med topping av kremost, crème fraîche, melis, sitron og rips. Lekker, saftig og smakfull kake. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN