Ris- og tunfisksalat
Ris- og tunfisksalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Ris- og tunfisksalat

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Ris- og tunfisksalat

Frisk salat med ris og tunfisk. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Noen bokser tunfisk er godt som utgangspunkt i salat. Med vårløk og reddiker i salaten blir den både deilig og fargerik.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2dl
Risottoris(Eller andre typer ris, f.eks. villrisblanding)
150g
Reker(rensede)
1boks(er)
3stk
Vårløk(i små biter)
1bunt
2stk
Egg(kokt)

Dressing

1dl
Majones(lett)
1ss
Dill(finklippet)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok ris etter anvisning på ­pakken og avkjøl eller bruk rester av kokt ris. Del reddiker i fire.

    Bland alle ingredienser med ­risen.

    Hardkok eggene og avkjøl. Del dem i båter.

    Bland sammen dressingen og smak til med salt og pepper.

    Server salaten med eggbåter og dressingen. Ferskt brød er godt til.

Frisk salat med ris og tunfisk. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN