Risotto med andebryst
Risotto med andebryst Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Risotto med andebryst

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Risotto med andebryst

Skikkelig helgekos med risotto med andebryst og kantarell. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (6 stemmer)
Risotto med kantarell, eller soppen du har tilgjengelig, og andebryst. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett til side litt av soppen.

  2. Stek løken til den er blank i litt olje. Ha i soppen og la den steke med i noen minutter. Ha i knust hvitløk og risen. Vend rund til risen er dekket.

  3. Ha i vin og kraft, litt og litt. Rør rundt. Risotto tar 17 minutter å koke, sånn omtrent. Spe på med med væske etterhvert som den trekkes inn i risen.

  4. Til slutt vender du inn smør og revet parmesan.

  5. Skjær ruter i skinnet på andebrystet. Stek med skinnsiden ned på høy varme i 5 minutter, snu og stek videre i 2,5 minutter. Ha på salt og pepper. Served med risottoen og litt stekt brokkoli og blomkål.

Skikkelig helgekos med risotto med andebryst og kantarell. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN