Rødløkskompott
Rødløkskompott Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Rødløkskompott

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Rødløkskompott

RØDLØKSKOMPOTT: Dette er en nydelig, sursøt løk som passer godt både i salater og som tilbehør til kjøtt og fisk.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (18 stemmer)
Ved hjelp av litt sukker og eddik gir Karla rødløken en ny og spennende smak. Denne kompotten passer godt som tilbehør både til kjøtt og fisk.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Rødløk(i båter)
1dl
1klype(r)
Salt(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt sukkeret til karamell i ei panne. Skjær løken i båter, og legg den i karamellen. Hell på eddik og vann. 

  2. Kok til løken er passe myk. Hell eventuelt på mer væske hvis det blir for redusert. Smak til med salt til slutt. Denne kompotten kan serveres både varm og avkjølt.

RØDLØKSKOMPOTT: Dette er en nydelig, sursøt løk som passer godt både i salater og som tilbehør til kjøtt og fisk.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (18 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN