Salsabiff med peppercoleslaw Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Salsabiff med peppercoleslaw

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Salsabiff med peppercoleslaw

Saftig pepperbiff med krydderegg Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.7 (2 stemmer)
By på en deilig salsabiff! Et biffmåltid, som med all sin smak, gir høy trivselsfaktor og saftig, magert kjøtt.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Peppercoleslaw

2stk
1beger
1ts
1boks(er)
Salsa(saus)
1ts
2ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Vask og rens grønnsakene. Finsnitt kålen og riv gulroten grovt på rivjern. Bland kesam med pepper og anis og smak til.


  2. Krydre biffene. Stek dem på god varme i panne i litt smør til det pipler kjøttsaft opp på overflaten. Snu biffene, og stek til det pipler kjøttsaft opp på andre siden. Da er biffen medium stekt. Ønsker du biffen bedre stekt, kan den ettersteke noen minutter.


  3. Server biffene med salsa, peppercoleslaw og eventuelt poteter.

Saftig pepperbiff med krydderegg Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN