Saltbakt søtpotet
Saltbakt søtpotet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
2t

Saltbakt søtpotet

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
2t

Saltbakt søtpotet

HERLIG TILBEHØR: Saltbakte søtpoteter.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (92 stemmer)
Disse saltbakte godbitene kan brukes som utgangspunkt for mange forskjellige retter. Nydelige som tilbehør til både kylling og hvit fisk eller som en hovedingrediens i salater og supper.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5stk
Søtpotet(eller så mange du vil)

SLIK GJØR DU

  1. Legg søtpotetene i en ildfast form og dekk dem med havsalt. Det gjør ikke noe om de stikker litt opp av saltet. Er søtpotetene veldig store, går det også helt fint å dele dem i to.

  2. Bak søtpotetene i 1-2 timer på 140 grader. Sjekk om de er ferdig ved å stikke en kniv midt i poteten. De er ferdige når du ikke møter motstand.

  3. Ta vare på havsaltet etter baking, det kan du bruke på nytt neste gang du skal saltbake!

HERLIG TILBEHØR: Saltbakte søtpoteter.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (92 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN