Sandwich med høyrygg og stekt løk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Sandwich med høyrygg og stekt løk

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Sandwich med høyrygg og stekt løk

HØSTFAVORITT: Denne fristende sandwichen med strimler av ølbresert høyrygg og blant annet gyllenstekt løk og grov sennep er perfekt kosemat i helga.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.9 (32 stemmer)
Er du allerede glad i pulled pork, er dette minst like godt! Den langtisstekte høyryggen har masse smak, og sammen med løkblandingen blir dette en deilig og smaksrik sandwich. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Høyrygg av storfe(braisert, revet i strimler)
2stk
Løk (kepaløk)(i skiver)
2ss
Sennep(grov)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)
1bunt
Vårsalat (feldsalat)(ca. fire never)
4stk
Tomat(i skiver)
4skiver
Cheddar(eller annen fet ost)
8skiver

SLIK GJØR DU

  1. Stek løken i oljen på medium høy varme til den blir gyllenbrun.

  2. Ha i kjøttet og stek videre et par minutter. Ha så i sukkeret, og la det karamellisere seg.

  3. Ta pannen av varmen, og vend inn smøret og sennep. Smak til med salt og pepper.

  4. Sett stekeovnen på grill. Fordel blandingen over på 4 skiver, og legg en osteskive på hver. Sett inn skivene i ovnen, og smelt osten. Legg på salat og tomat, og en ristet skive på toppen.

HØSTFAVORITT: Denne fristende sandwichen med strimler av ølbresert høyrygg og blant annet gyllenstekt løk og grov sennep er perfekt kosemat i helga.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.9 (32 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN