Seiburger med coleslaw Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Seiburger med coleslaw

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Seiburger med coleslaw

Disse store fiskekakene kan selvfølgelig serveres med grønnsaker og poteter, men smaker ekstra godt som en saftig fiskeburger. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Sei egner seg veldig godt til farseprodukter, og disse store fiskekakene kan selvfølgelig serveres med grønnsaker og poteter, men smaker ekstra godt som en saftig fiskeburger. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Sei(filet)
2ts
3dl

Coleslaw

2stk
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Del seifileten i mindre biter og kjør den sammen med salt i en food processor. Tilsett potetmel og melk og kjør alt sammen til en glatt farse. 

  2. Tilsett gressløk og litt pepper, og smak til med eventuelt litt mer salt. 

  3. Form passe store fiskekaker i hånda med en skje og trykk dem litt flate i ei varm steikepanne. 

  4. Brun kakene pent på begge sider og etterstek dem på svakere varme til de er så vidt gjennomstekte.

  5. Server de nystekte seikakene med grillet brød og coleslaw. 

  6. Riv gulrøttene grovt og finsnittBland majones og fløte og smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i grønnsakene. kålen. 

  7. Bland majones og fløte og smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i grønnsakene.

Disse store fiskekakene kan selvfølgelig serveres med grønnsaker og poteter, men smaker ekstra godt som en saftig fiskeburger. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN