Sesamkylling med mangosalsa og asiatisk saus
Sesamkylling med mangosalsa og asiatisk saus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Sesamkylling med mangosalsa og asiatisk saus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Sesamkylling med mangosalsa og asiatisk saus

MANGO OG SOYA: Asiatisk kylling med friske og syrlige smaker.

Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.2 (20 stemmer)
Frisk og sunn middagsrett med deilig mangosalso og en syrlig saus med soya, ingefær og lime. Serveres med quinoa eller nudler.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
2stk
0.5stk
Appelsin(saften)
1stk
Rød chili(finstrimlet)
Thaibasilikum(eller persille)
0.5ts

Saus

1dl
Soyasaus(kinesisk)
0.5dl
2ss
Ingefær(fersk, revet)
1ss
Råsukker(råsukker)
4fedd
Hvitløk(presset)
1stk
Lime(revet skall og saft)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sausen, rør til sukkeret smelter.

  2. Skyll salaten, plukk løs bladene. Legg dem på et fat.

  3. Skjær agurk og mango i biter. Skjær avokado i biter, legg i presset appelsinsaft. Bland alt og legg oppå salatbladene. Topp med basilikum.

  4. Stek kyllingfiletene, ca. 7–8 minutter til de er gjennomstekte. Salte og pepre, hell på litt av sausen som de kan koke i. Strø over sesamfrø og anrett filetene på salaten.

  5. Server med hvit quinoa eller nudler, med sausen ved siden av.

MANGO OG SOYA: Asiatisk kylling med friske og syrlige smaker.

Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.2 (20 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN