Sildeburger med gulrotsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min

Sildeburger med gulrotsalat

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min

Sildeburger med gulrotsalat

Gode sildeburgere med gulrotsalat kan serveres både til lunsj og middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.1 (6 stemmer)
Gode sildekaker kan du servere til middag med poteter og grønnsaker, eller du kan servere dem som burgere. Da liker absolutt alle sild! Det er kjemperaskt å lage burgere, når du har en mikser. I stedet for sild kan du bruke sei.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Til servering

4stk
Brød(godt med landbrød)
1stk
1stk
Sitron(kuttes i skriver)
500g
Sild(renset, uten skinn og bein)
2ts
1ss
Gressløk(hakket)
1dl
2ss
Smør(til steking)

Gulrotsalat

2stk
Gulrot(revet)
3ss
Sylteagurk(hakket)
1ss
Bladpersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Kjør silden med alle ingrediensene i en mikser med kniv. Form til fire store burgere og stek dem i smør eller olje 2-3 minutter på hver side.

  2. Bland revne gulrøtter, agurk, agurklake, persille og rømme.

  3. Del brødskivene i to. Legg et salatblad på den ene med en sildeburger, gulrotsalat og en tynn sitronskive på toppen. Dekk med den andre brødskiven og server.

Gode sildeburgere med gulrotsalat kan serveres både til lunsj og middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.1 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN