Sitron-is med mangofyll Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t

Sitron-is med mangofyll

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t

Sitron-is med mangofyll

Frisk og god hjemmelaget iskrem med mango og sitron. Dette vil imponere gjestene dine! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (21 stemmer)
Søt kondensert melk finner du bland bakeproduktene i mange dagligvarebutikker. Lag isen i god tid før den skal serveres.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
Mango(fryste, cirka 225 g)
2stk
1boks(er)

SLIK GJØR DU

  1. Tin mangoen. Finriv sitronen og sett til siden. Press saften ut av halve sitronen.

  2. Miks mangobiter, sitronsaften og 3 ss av den kondenserte melken til puré med en stavmikser. Pisk resten av den kondenserte melken med kremfløte og vaniljesukker til en stiv krem. Rør i sitronskallet.

  3. Hell røren i en rund kakeform, ca. 24 cm i diameter. Tilsett mangomiksen i små omganger og vend det inn til en tofarget is. Dekk formen godt til og frys isformen i minst 3 timer, men gjerne lenger.

  4. Ta fram isen ca. 10 minutter før servering. Løsne fra formen og legg på serveringsfat.

Frisk og god hjemmelaget iskrem med mango og sitron. Dette vil imponere gjestene dine! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (21 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN