Sitronkake med valmuefrø Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 15min

Sitronkake med valmuefrø

nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 15min

Sitronkake med valmuefrø

Kjempeenkel og saftig kake med sitronsmak og blå valmuefrø. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.7 (25 stemmer)
Denne saftige og friske kaken inneholder også valmuefrø – fantastisk godt!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
3stk
1stk
Sitron(revet skall og saft)
3ss

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker luftig. Tilsett ett egg av gangen under omrøring. Rør i sitronskall og -saft.

  2. Bland mel, bakepulver og valmuefrø. Rør det i deigen under omrøring.

  3. Hell røren i en smurt form på 1 ½ liter, gjerne randform. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 45 minutter.

  4. Prøv med en kakenål om kaken er gjennomstekt. Avkjøl formen litt før den hvelves ut på rist.

Kjempeenkel og saftig kake med sitronsmak og blå valmuefrø. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.7 (25 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN