Sjokoladebanankake
Sjokoladebanankake Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 10min

Sjokoladebanankake

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 10min

Sjokoladebanankake

En smakfull og fristende sjokoladekake med banan. Denne kaken serveres gjerne med vaniljeis, noe som gjør den enda bedre! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Dette er en god sjokolade- og banankake med daim-strøssel - snadder for både store og små!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
75g
Smør(smeltet)
1dl
3stk
Banan(i skiver)
2dl
2stk
Sjokolade(plater. grovt hakket)

Pynt

1boks(er)

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 175°C. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland i mel tilsatt bakepulver og vaniljesukker vekselsvis med melken. Tilsett så smør, bananskiver, hakkede nøtter og Dronning sjokolade.

    Fyll røren i en godt smurt avlang form (ca. 2 l), eller i to mindre former. Det er lurt å legge et stykke bakepapir i bunnen av formen, da vil kaken lettere slippe. Stek kaken nederst i ovnen til den er gjennomstekt, ca. 45 minutter. Skjær kaken i tykke skiver. Server med en kule vaniljeis og dryss Daimstrøssel over.

En smakfull og fristende sjokoladekake med banan. Denne kaken serveres gjerne med vaniljeis, noe som gjør den enda bedre! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN