Sjokoladerull med kokos Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min

Sjokoladerull med kokos

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min

Sjokoladerull med kokos

Rullekake med smak av sjokolade og kokos, fylt med kremfløte og nektariner. Pynt med mørk sjokolade. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Her rulles biter av små biter av moden nektarin inn i kaken med krem. Mer trengs ikke! Men du kan også fylle kaken med en blanding av vaniljekrem og pisket krem. Nutella og ristede hasselnøtter er også forførende godt på kaken! Denne kaken er glutenfri. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250°. Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Sikt sammen potetmel, kakao og bakepulver. Rør dette i eggedosisen sammen med kokos. Fordel deigen ut i en langpanne, 30 x 40 cm, som er kledd med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter.

  2. Hvelv kaken ut på et sukret bakepapir. Dra forsiktig løs papiret. La kaken avkjøles under lokk eller under et fuktig håndkle.

  3. Pisk kremen stiv. Fordel den utover den avkjølte kaken. Skjær nektariner i biter og strø over.

  4. Rull sammen fra langsiden. Bryt sjokoladen i små biter og smelt den over vannbad. Drypp smeltet sjokolade over rullen.

Rullekake med smak av sjokolade og kokos, fylt med kremfløte og nektariner. Pynt med mørk sjokolade. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN