Smørbrød med elgkarbonader og langstekt løk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Smørbrød med elgkarbonader og langstekt løk

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Smørbrød med elgkarbonader og langstekt løk

Karbonadesmørbrød med langstekt løk. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.7 (37 stemmer)
Et klassisk Brimi-smørbrød. Det er viktig å steke løken lenge for å få mest mulig sødme. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1skiver
2stk
Elgkjøtt(karbonade)
2blad
2dråpe(r)
0.5stk
Persillerot(smørstekt)
2stk

SLIK GJØR DU

  1. Skjær løken i tynne skiver. 

  2. Ha smør i panna, og stek løken på middels varme. Løken må ikke bli svidd, men lang steketid gir en fin, karamellisert løk. Stek i alle fall 30 minutter, da blir løken perfekt. 

  3. Skjær persillerota i tynne staver, og stek lenge i smør i panne til stavene er møre. 

  4. Bland olje og litt eddik, og vend salaten inn i dette. 

  5. Anrett smørbrødet med salat, litt sopp, varme karbonader og rikelig med stekt løk. Fordel stavene med persillerot på toppen.

Karbonadesmørbrød med langstekt løk. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.7 (37 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN