Smuldrepai med epler
Smuldrepai med epler Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Smuldrepai med epler

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Smuldrepai med epler

SMULDREPAI MED EPLER: Ifølge Arne Brimi er dette verdens enkleste og raskeste kake. Han bruker gjerne gravensteinepler, når han har mulighet.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.1 (252 stemmer)
Ifølge Arne Brimi er dette verdens enkleste og raskeste kake. Han bruker gjerne gravensteinepler i oppskriften, hvis han har mulighet.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5stk
200g
Smør(i terninger)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær eplene i grove båter og legg dem i en middels stor smurt form. Ha på sukker og kanel og vend det inn i eplebitene. 

  2. Jobb sammen smør i terninger, mel og sukker med hendene slik at det blir en blanding med store og små klumper. Fordel dette over eplebitene. Det er også godt med nøtter og rosiner oppi, og noen liker å bytte ut litt av melet med havregryn.

  3. Stek paien på 200 grader i 15-20 minutter, og server med pisket krem.

SMULDREPAI MED EPLER: Ifølge Arne Brimi er dette verdens enkleste og raskeste kake. Han bruker gjerne gravensteinepler, når han har mulighet.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.1 (252 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN