Smuldrepai med rabarbra
Smuldrepai med rabarbra Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min

Smuldrepai med rabarbra

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min

Smuldrepai med rabarbra

SMULDREPAI: Dagbladets kokk, Karla Siverts, er svak for smuldrepai med rabarbra. Oppskriften finner du nedenfor.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (115 stemmer)
Lite smaker bedre enn rabarbrapai med vaniljesaus eller Karla Siverts deilige primkaramell.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Smuldrepai

0.5kg
Rabarbra(kuttes i grove biter)
130g

Primkaramell

SLIK GJØR DU

  1. Bland rabarbra, potetmel og sukker og ha dette i en ildfast form.
  2. Smuldre sammen de resterende ingrediensene, og fordel det på toppen av rabarbraen.
  3. Stek på 200 grader i rundt 30 minutter. Ta paien ut når den er gyllen og fin.
  4. Kok den kondenserte melka i boksen i 3 timer. Pass på at den er dekket med vann hele tiden. Melka blir som en deilig primkaramell når den er ferdig!
  5. Legg godt med karamell på toppen av kaka, og server gjerne kaka lun.

SMULDREPAI: Dagbladets kokk, Karla Siverts, er svak for smuldrepai med rabarbra. Oppskriften finner du nedenfor.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (115 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN