Snurrer med pesto og skinke
Snurrer med pesto og skinke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Snurrer med pesto og skinke

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Snurrer med pesto og skinke

Kjempegode pizzasnurrer med pesto og skinke Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Lettbakte snurrer med deilig pesto- og skinkesmak. Bruk gjerne en ferdig pizzadeig, så er de ekstra lette å lage.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1glass
150g

Pensling og dryss

1stk

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og hell i melken. Rør gjæren ut med litt av den lunkne væsken i bakebollen. Rør inn sammenvispet egg. Tilsett salt og mel. Elt til en smidig deig som knapt slipper bakebollen.


  2. La deigen heve til dobbel størrelse. Kjevle deigen til et rektangel, 40x50 cm og smør på pesto. Eller bruk ferdig pizzadeig.


  3. Legg skinkeskiver og dryss på ost. Rull leiven fast sammen fra langsiden og del den i 24 skiver. Legg dem på stekeplate med bakepapir og la det heve ca. 20 minutter.


  4. Pensle med egg og dryss med revet ost. Stek snurrene midt i ovnen ved 220° i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.
    De kan fryses.

Kjempegode pizzasnurrer med pesto og skinke Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN