Soppsuppe med løk og cider Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Soppsuppe med løk og cider

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Soppsuppe med løk og cider

Soppsuppe med cider

Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (10 stemmer)
Mushroom soup is extra good when made with apple cider and lots of onions. Try it!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Skjær løken i skiver. Stek den i smør på lav varme sammen med skivet sopp. Når løken er myk og blank, ha i melet og rør godt rundt i et par minutter mens det steker videre. Ha i eplecideren og laurbær. La det koke i 15-20 minutter under lett omrøring.

  2. Forvarm ovnen til 220 grader.

  3. Fordel suppen i to skåler som tåler høy varme. Ha i litt fløte, legg i en brødskive og ha over ost. Sett i ovnen til osten smelter og server.

Soppsuppe med cider

Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN