Soppsuppe med sjampinjong Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Soppsuppe med sjampinjong

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Soppsuppe med sjampinjong

Herlig høstmiddag med sopp. Server med ferskt brød. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (28 stemmer)
Hjemmelaget soppsuppe er enkel å lage. Bruk gjerne forskjellige typer sopp. Server med varme ostesmørbrød. Suppen kan også brukes som forrett.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
1klype(r)
1klype(r)
5dl
5dl
1ss
Kjøttbuljong(fond på flaske)
1ts
Timian(tørket)

SLIK GJØR DU

  1. Rens soppen. Hvis du bruker hermetisk sopp, lar du kraften renne av, men ta vare på den.

  2. Stek soppen i smør. Ha i salt og pepper. Strø over mel, spe med vann og eventuelt soppkraft. Pisk i melken og fonden og la det trekke ca. 3 minutter.

  3. Smak til med soyasaus, timian, salt og pepper. Jevn suppen med maisenna hvis du synes den er for tynn.

  4. Strø over fersk timian ved servering.

Herlig høstmiddag med sopp. Server med ferskt brød. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (28 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN