Spagetti Bolognese med røkt skinke
Spagetti Bolognese med røkt skinke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Spagetti Bolognese med røkt skinke

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Spagetti Bolognese med røkt skinke

Verdens beste spagetti Bolognese med røkt skinke. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.8 (6 stemmer)
Spagetti Bolognese smaker best med revet parmesan og nykokt pasta.              

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
2stk
150g
Skinke(røkt)
2dl
1stk
1ts
Merian(evt. oregano)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Skrell og skjær gulrøtter i riktig små biter. Finsnitt ­selleri. Skjær skinke i små biter.

  2. Varm smør i en panne og stek kjøttdeig med løk, hvitløk, selleri og gulrot. Kjøttdeigen skal bli grynete. La skinke steke med mot slutten.

  3. Tilsett tomater, tomatpuré, vann, buljongterning, vin og laurbærblad og la retten koke opp. Smak til med krydder, salt og pepper.

  4. Legg på lokk, senk varmen og la sausen småkoke i 20–25 minutter.

  5. Kok spagetti etter anvisning på pakken og la den renne av. Server Bolognese sausen med nykokt pasta og et dryss av parmesan.

Verdens beste spagetti Bolognese med røkt skinke. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.8 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN