Spansk kylling med bakte paprika
Spansk kylling med bakte paprika Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Spansk kylling med bakte paprika

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Spansk kylling med bakte paprika

Spennende kylling med spanske smaker og bakt paprika fylt med mozzarella. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Litt røkt paprikapulver gir en spennende smak, men du må gjerne bruke en sterk paprika til denne retten. Den er deilig å spise med bakte paprika som har fyll med ost og tomater.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
Fennikel(knust)
1ss
Timian(finhakket)
1klype(r)
1klype(r)

Bakt paprika

1boks(er)
75g
Mozzarella(revet)
2ts
Pesto(grønn)

SLIK GJØR DU

  1. Legg lårene i en smurt, ildfast form og krydre med knust hvitløk, paprika, fennikel og timian. Drypp over litt olje og strø på salt og pepper. Stek kyllingen midt i ovnen ved 175° i ca. 30 minutter.

  2. Skjær et «lokk» av paprikaene på langs og fjern kjernehuset.

  3. Fyll paprikaene med halve småtomater blandet med revet ost. Drypp over pesto og krydre med salt og pepper. Legg dem i en ildfast form og bak paprikaene sammen med kyllingen i ovnen i ca. 25 minutter.

  4. Server kyllingen med bakte paprika og brød.

Spennende kylling med spanske smaker og bakt paprika fylt med mozzarella. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN