Spinatpai med pinjenøtter
Spinatpai med pinjenøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
35min

Spinatpai med pinjenøtter

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
35min

Spinatpai med pinjenøtter

Smakfull spinatpai med en blanding av spinat, cottage cheese, revet muskat, svart pepper og salt. Enkel, saftig og rask middag. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Ved å bruke ferdig paideig fra kjøledisken er paien rask å lage. Husk å sette på ovnen før du begynner med maten, så er den ­ferdig varmet når paien skal settes inn!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

400g
Spinat(hakket)
0.5ts
1klype(r)
1klype(r)
4stk
2.5dl
1dl
Cashewnøtter(evt. pinjenøtter)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Smør olje i en paiform og trykk ut deigen. Prikk med en gaffel og forstek skallet midt i ovnen i 5–6 ­minutter.

  2. Klem ut all væske av spinaten og legg den i en bolle. La cottage cheesen renne av i en sil og bland med spinaten. Smak til med muskat, salt og ­pepper.

  3. Fordel spinatrøren jevnt utover i paiskallet. Pisk sammen egg og melk.

  4. Hell dette over spinaten og strø på nøttene.

  5. Stek paien midt i ovnen i ca. 20 minutter eller til den kjennes ferdig. Server gjerne med en grønn salat.

Smakfull spinatpai med en blanding av spinat, cottage cheese, revet muskat, svart pepper og salt. Enkel, saftig og rask middag. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN