Steinsoppmajones Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Steinsoppmajones

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Steinsoppmajones

SOPP: Steinsoppmajones har en spennende, soyaaktig smak. Godt til arancini.

 

Foto: Mette Randem

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.2 (12 stemmer)
Steinsopp har en spennende, nesten soyaaktig smak når den blir tørket. Godt som dipp til arancina på steinsopprisotto.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5g
Steinsopp(tørket sopp)
2dl
Majones(helst hjemmelaget)

SLIK GJØR DU

  1. Knus steinsoppen i en morter. Sikt den. Ta vare på 1/4 av det fineste pulveret. 

  2. Ha resten av steinsoppen, også den som ikke kom gjennom sikten i en liten gryte. Ha i 1 dl vann. Kok opp. Skru av varmen og la trekke i 5 minutter. 

  3. Avkjøl. Kjør steinsopp og majones sammen med en blender. Smak til med salt.

  4. Ha steinsoppmajonesen i en bolle. Dryss over steinsoppulver. 

SOPP: Steinsoppmajones har en spennende, soyaaktig smak. Godt til arancini.

 

Foto: Mette Randem

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.2 (12 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN