Stekt ørret med rødløk  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Stekt ørret med rødløk

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Stekt ørret med rødløk

Her er Trond Mois oppskrift på fjellørret. 

Foto: Anders Martinsen

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Trond Mois oppskrift på stekt ørret med rødløk. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Ørret(, fileter av fjellørret)
1stk
Rødløk(, stor)
1bunt
Timian(, gjerne sitrontimian)

SLIK GJØR DU

  1. Benfrie ørretfileter deles i store biter og krydres med salt og pepper. Stekes i smør, med skinnsiden ned, på middels varme.

  2. Rødløken skrelles og kuttes i 1cm tykke skiver.  Stekes på en side, sammen med ørreten, i ca. 3 minutter. Dryss over sitrontimian og la dette steke med.

  3. Anrett løk, timian og fisk lagvis på et fat og ha på fine rømmeklatter på toppen. Pynt med gressløk.

  4. Ha over litt av det smeltede smøret som saus eller eventuelt litt ripsgele

  5. Serveres som den er eller med kokte poteter ved siden av.

Her er Trond Mois oppskrift på fjellørret. 

Foto: Anders Martinsen

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN