Surkål
Surkål Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t

Surkål

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t

Surkål

SURKÅL: Perfekt til ribbe!

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

2.8 (32 stemmer)
Hjemmelaget surkål er perfekt til ribbe, og denne oppskriften til Brimi er både enkel og veldig god.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
1ts
0.5ss
2.5dl
Vann(eller kraft)
1ss
Eddik(smak til)
2ts
Sukker (farin)(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Snitt hodekålen i strimler, og skjær eplet i terninger.

  2. Legg ingrediensene lagvis i en kjele, ha på vann eller kraft og kok under lokk til kålen er godt mør. Det tar rundt 45-50 minutter.

  3. Smak til med eventuelt litt mer eddik eller litt sukker.

SURKÅL: Perfekt til ribbe!

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

2.8 (32 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN