Svigermors svinekoteletter i curry Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Svigermors svinekoteletter i curry

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Svigermors svinekoteletter i curry

Curry med svinekoteletter. Løk, tomater og fennikel smaker godt sammen. Sopp og aspargesbønner er også alltid godt i en curry, mener Karla. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (26 stemmer)
Dette er en utrolig deilig curry som er en garantert suksess hos alle som liker gryteretter med masse smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Sjalottløk(i skiver)
1stk
Fennikel(i tynne strimler)
2stk
Tomat(grovhakket)
2stk
Sitrongress(finrevet)
3ss
Ingefær(grovrevet)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
0.5stk
Rød chili(finhakket)
5dl
Kraft(svinekraft)
1boks(er)
Kokosmelk(ikke lett!)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Fres løk, fennikel, sopp, chili, hvitløk, ingefær, sitrongress og limeblader på medium varme i solsikkeoljen. Ha i currypaste, og fres i 3 minutter.

  2. Ha på kraften, fløten og fishsauce. Reduser i 30 minutter til sausen begynner å tykne. Ha på kokosmelk og smak til med salt, pepper og limesaft.

  3. Brun kotelettene kjapt på hver side og legg dem i en ildfast form. Hell curryen over, og sett formen i ovnen på 100 grader. La stå i rundt 30 minutter. Server med koriander på toppen, kokt ris og gjerne en salat.

Curry med svinekoteletter. Løk, tomater og fennikel smaker godt sammen. Sopp og aspargesbønner er også alltid godt i en curry, mener Karla. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (26 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN