Svineknokesalat med sennep- og yoghurtdressing
Svineknokesalat med sennep- og yoghurtdressing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t 20min

Svineknokesalat med sennep- og yoghurtdressing

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t 20min

Svineknokesalat med sennep- og yoghurtdressing

SVINEKNOKE: Nydelig ingrediens i salater. Det smaker ekstra godt med en dressing basert på sennep.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Svineknoke er en nydelig ingrediens i salater, og da smaker det ekstra godt med en dressing basert på sennep. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Salat

1stk
Svineknoke(kokt, i biter)
0.5pakke(r)
Grønnkål(revet i små biter)
0.5stk
Blomkål(finkuttet, gjerne på mandolin)
2stk
Gulrot(finkuttet, gjerne på mandolin)
1klype(r)
Vårsalat (feldsalat)(eller annen grønn salat)

Dressing

2ss
Yoghurt(gresk eller tyrkisk)
1ss
Sennep(grov type)
Salt(etter smak)
Svart pepper(etter smak)

SLIK GJØR DU

  1. Riv den kokte svineknoken i biter og stek dem i en panne med olje på høy varme til de er gylne og sprø. 

  2. Bland alt godt sammen, og smak til med salt og pepper.

  3. Fordel bitene i salaten sammen, hell over dressingen. Topp gjerne med finhakkede urter.

SVINEKNOKE: Nydelig ingrediens i salater. Det smaker ekstra godt med en dressing basert på sennep.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN