Svineknokesuppe
Svineknokesuppe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
3t

Svineknokesuppe

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
3t

Svineknokesuppe

SMAKFULL SUPPE: Arne Brimi koker deilig vintersuppe på røkte svineknoker, byggryn, gule erter og grønnsaker. Enkel og god mat som alle klarer å lage. 

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (78 stemmer)
Arne Brimis svinekonkesuppe er svært smakfull!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Svineknoke(Lettsaltet og røkt)
2dl
Gule erter(Bløtlagt natten over)
4dl
Byggryn(Her er det brukt fra Skjåk,bløtlagt som anvist på pakken)
6stk
Gulrot(I skiver)
1stk
0.25dl
Vann(Se an hvor mye vann du trenger)

SLIK GJØR DU

  1. Legg svineknoker og erter i en romslig kjele, og fyll på med vann til det dekker. Kok opp sammen med pepper og laurbærblad, og kok på svak varme i 1 1/2 time. 

  2. Ha så byggryn og grønnsaker i kjelen, og kok videre i nye 1 1/2 time. 

  3. Løft ut svineknokene, og plukk det kjøttet du trenger i biter. Til denne suppeoppskriften kan du bruke 2 svineknoker. De 2 andre brukes i øvrige oppskrifter. Legg det plukkede kjøttet tilbake i suppa, og smak til med salt og pepper hvis det trengs. Litt hakket persille er alltid godt. 

SMAKFULL SUPPE: Arne Brimi koker deilig vintersuppe på røkte svineknoker, byggryn, gule erter og grønnsaker. Enkel og god mat som alle klarer å lage. 

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (78 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN